КОНЦЕРТ ЗА ПРИЯТЕЛСТВО И ЗНАНИЕ БЕЛЕЖИ НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА В КАРЛОВО (ГАЛЕРИЯ)

Вдъхновяващ старт на учебната година подариха центровете за предоставяне на социални услуги на СОНИК СТАРТ в Карлово с концерт на звезди от Отбор на сърцето. Събитието, което е част от Национална кампания на СОНИК СТАРТ за ТОЛЕРАНТНОСТ „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ”, се проведе на 14.09.2019 г., с подкрепата на Община Карлово и д-р Емил Кабаиванов – кмет на Карлово.

На прага на новата учебна година с мотото „Приятелство и знаНИЕ – ръка за ръка“ деца и родители, жители и гости на град Карлово се събраха в 17:00 ч. на площад „20-ти юли“, за да споделят вълнението от предстоящото и положат основите на силно начало за децата, като поемат заедно по пътя на новите предизвикателства и приключения. С тях бяха приятелите от Отбор на сърцето: Лео, Играта, Skiller, Моисей, Монти, Петя Алекса, Спенс, Алфредо Торес, Чъки, Кристиян Милатинов, Младен Василев, Янко Узунов, Георги Янев, Панайот Кючуков, Марио и Мирослав Георгиев, застанали твърдо зад каузата на Национална кампания „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“ – осигуряване на приятелството и добрия старт за всички.

Музикалните изпълнения създадоха неповторим заряд и незабравими спомени за децата, които щурмуваха сцената и бяха активни участници в събитието. Звездите раздадоха и автографи, а всеки желаещ да се запознае с тях и запечата момента със снимка, бе добре дошъл. Веднага след концерта всички се отправиха на стадион „Васил Левски“, където емоциите продължиха с демонстративен мач между Отбор на сърцето и домакините от ФК „Левски“ Карлово.

Събитието успя да мотивира и вдъхнови за една нова успешна учебна година не само децата, но и възрастните, като утвърди значението на ангажираността на всички, за да се преодоляват бариерите и осигури подкрепата и приятелството, от които децата се нуждаят, за да вървят напред и достигат нови хоризонти.