КОНЦЕРТ ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗКРАЙ – ЗНАНИЕ БЕЗКРАЙ В ПЪРВОМАЙ (ГАЛЕРИЯ)

С концерт под мотото ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗКРАЙ – ЗНАНИЕ БЕЗКРАЙ отбелязаха началото на учебната година в Първомай. Събитието се проведе на 20.09.2019 г. от Център за обществена подкрепа и Център за настаняване от семеен тип Първомай на СОНИК СТАРТ в партньорство с Община Първомай и Ангел Папазов, кмет на община Първомай, с подкрепата на ОНЧ „Св. Св. Кирил и Методий“.

В концертът се включиха звездите от родната музикална сцена: Лео, Играта, Skiller, Моисей, Монти и Петя Алекса, застанали твърдо зад каузата на СОНИК СТАРТ. Техните музикални изпълнения се превърнаха в послание за толерантност, като заредиха всички присъстващи, деца и родители, гости и жители на град Първомай с неповторими емоции. Децата се възползваха от автографи и запечатаха със снимки незабравимите моменти от концерта и срещата си с изпълнителите. Събитието предостави възможност и за осъществяване на личен контакт между звездите и децата, които ползват социални услуги на територията на общината Първомай, както и деца от общността.

Като част от Национална кампания на СОНИК СТАРТ за ТОЛЕРАНТНОСТ „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“, реализирана от центровете на СОНИК СТАРТ в цялата страна, концертът е едно от стотиците събития, които всяка година осигуряват подкрепата, от която децата се нуждаят, като утвърждава нагласата за толерантност, активната позиция по отношение на справяне с насилието и социалното изключване на определени групи от обществото.

Организаторите благодариха на всички присъстващи и пожелаха на децата една вдъхновяваща учебна година, изпълнена с упорство, творчество, любознателност, нови знания, но и приятелство, приемане и разбиране.

 “ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗКРАЙ – ЗНАНИЕ БЕЗКРАЙ мотивира и вдъхнови за една нова успешна учебна година, за повече знания, но и повече споделени моменти и преодолени бариери в общуването помежду ни, за един приятелски и обещаващ старт.