INFINITY FOOTBALL 2018 – СТРАХОТНИ ЕМОЦИИ В ДЕН 2 ОТ ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР НА СОНИК СТАРТ

Осем мача бяха изиграни във втория състезателен ден на традиционния турнир на СОНИК СТАРТ „Infinity Football“ 2018. Отборите отбелязаха куп голове в множество оспорвани ситуации, но над футбола взе връх приемствеността и толерантността между играчите. Мачовете, проведени във вчерашния ден, предопределиха срещи между тиймове, съставени от деца в различна възраст. По-големите дадоха пример за отборна игра r вторият ден от турнира се превърна в един футболен празник въпреки сериозната разлика във възрастта и опита на някои участници в отборите. Ето и резултатите, получени в двете групи днес:

Група А:

„Черноморец“ Балчик – Тутракан – 1:1
„Лъвчетата“ Суворово – „Янтра“ Полски Тръмбеш – 1:3
Суворово – Тутракан – 0:10
Тутракан – Янтра Полски – 0:2

Група Б:

Отборът на СОНИК СТАРТ – „Партизан“ Червен Бряг – 0:8
Аксаково – Драгоман – 7:13
Аксаково – “Партизан” Червен бряг – 0:3
“Партизан” Червен бряг – Драгоман – 0:8

Утре от 9:30 часа ще се изиграят последните два мача от двете групи: „Черноморец“ Балчик – „Янтра“ Полски Тръмбеш и СОНИК СТАРТ – Драгоман.

От 17:30 часа в утрешния ден ще стартират елиминационните срещи за разпределението от първо до осмо място. Финалът на “Infinity Football” и официалното награждаването на отборите при децата ще се проведе утре от 19:00 часа. Четвъртото издание на “Infinity Football” ще продължи с мачове между отборите на ветераните. Отборите на ветераните са съставени от футболисти от градовете Балчик, Карлово, Кайнарджа и Провадия.