7-МИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ КАРЛОВО С ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА

Дневен център за деца с увреждания (ДЦДУ) в Карлово, част от голямото семейство на СОНИК СТАРТ, ще отпразнува седем години от своето създаване. По повод годишнината на 18 октомври 2019 г. на площад „20-ти юли“ екипът на Центъра организира богата празнична програма за жители и гости на града.

Ден на отворените врати, различни арт ателиета, изложби, графити уъркшоп, както и стрийтбол – демонстративен баскетболен мач на инвалидни колички ще предоставят възможност за съвместни занимания на деца и възрастни, за творчество и изява; за припомняне ценността на приятелството и съучастието.

В програмата ще вземат участие Баскетболен клуб за хора с увреждания „Васил Левски“, “Майсторките на калоферската дантела” и още много партньори и приятели, които подкрепят каузата на СОНИК СТАРТ.

Вече седем години екипът на Дневен център за деца с увреждания в гр. Карлово оказва подкрепа на деца и техните семейства, за да може всяко дете да развие своя потенциал и да бъде значим участник в общността. Програмата ще даде възможност на всички да участват в отделните ателиета; да се запознаят с екипа, доброволците и дейността на Центъра; да се насладят на изкуството и спорта, които надскачат бариерите и условностите, за да ни свържат в пресечната точка на активността и творчеството независимо от различията.

Заповядайте да отпразнуваме заедно седмия рожден ден на ДЦДУ Карлово на 18.10.2019 г.,
гр. Карлово, площад „20-ти юли“, НАЧАЛО: 14 часа.

x (x)
x (x)