10 ГОДИНИ СОНИК СТАРТ – 10 ГОДИНИ ПРИЯТЕЛСКИ УСМИВКИ

Скъпи приятели, през месец август 2018 година СОНИК СТАРТ отбелязва своя 10 ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ! През тези 10 години екипът ни постигна много смели мечти, дръзки желания, работи с устрем и постигна реални успехи. Успехи, които се измерват в усмивките на децата и техните семейства, в успехите на нашите деца и младежи, в очакванията на обществото!

Ние създадохме своята история и израснахме много – намерихме нови приятели и съмишленици в над 20 общини в България, където подкрепихме над 5000 семейства и над 300 специалиста намериха и обогатиха своя професионален път.

Заедно поехме по пътя на толерантността и заявихме, че „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“; пяхме с Б.Т.Р. и Тоника СВ; свирихме заедно с младежки рок групи; посмяхме се с Влади Въргала; състезавахме се на рали; карахме скейтборд на скейт-състезание; премерихме сили на футболния терен; обединихме хиляди деца и младежи в благородната кауза на доброволчеството.

ДЕСЕТ е повратната точка при всяко броене, изразяваща кулминацията, върха, съвършенството! Благодарим от сърце на всички, които срещнахме по време на нашия професионален път, белязан с достигнати цели и успехи! Вие разпалвате нашата амбиция да продължаваме напред!

Екипът на СОНИК СТАРТ ще продължи да работи устремено, покорявайки нови върхове, и със същата цел, която си постави в самото начало, а именно – провокирайки детски усмивки у децата на България!