ЦЕНТРОВЕТЕ НА СОНИК СТАРТ В КАРЛОВО ОРГАНИЗИРАТ „КАРЛОВО ЗАЕДНО ЗА КОЛЕДА“

Под наслов „Карлово ЗАЕДНО за Коледа“ ще протече инициативата по украсяване на коледни дръвчета на две места в град Карлово, едното ще е на площада пред сградата на ЦОП, другото в парк „Стадиона“.

Инициативата е организирана от СОНИК СТАРТ, съвместно с Община Карлово. В нея ще се включат специалистите от ЦОП, ДЦДУ, ЦНСТ, ЦНСТДУ и ЦСРИ Карлово. С цел пробуждане на коледният дух и доброто празнично настроение сред обществеността. Екипите и децата на СОНИК СТАРТ  са подготвили празнична коледна украса, която тържествено ще освети коледните дръвчета на 16.12.2020г. Посланието, което ще оставим за всички с тези красиви дръвчета е чрез тази ярка празнична светлина всеки от нас да просветли мислите си и да почувства светлината, която Коледата ще ни донесе. Нека новата 2021г. бъде светла и щастлива за всички нас.

С този добър пример, който децата от ЦНСТ оставят за хората от град Карлово се надяваме и през новата 2021г. доброто да продължи и да заразява все повече от нас. Дръвчетата ще бъдат достъпни за всички граждани, които също желаят да поставят играчка от себе си за по-красива и шарена Коледа. Очакваме и вашият добър пример, за да продължим инициативата с украса на още дръвчета в града ни!