ПРЕССЪОБЩЕНИЕ ФУТБОЛЕН ТУРНИР “FOOTBall for ALL”

В арена на едно от централните събития в рамките на Национална кампания на СОНИК СТАРТ за ТОЛЕРАНТНОСТ „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“ ще се превърне стадион „Градски“ в гр. Балчик в периода 27 юни – 2 юли 2017 г..

Събитието, което се организира от СОНИК СТАРТ за трета поредна година, ще се реализира под патронажа на г-н Николай Ангелов, кмет на община Балчик, в подкрепа на активното социално включване и възможностите за привличане на повече хора към каузата за толерантност.

Футболният турнир включва две възрастови категории – деца от 12 до 14 г. (от 27 – 30 юни) и ветерани (30 юни – 02 юли).

Екипът на СОНИК СТАРТ и тази година подготвя незабравимо преживяване за участници и гости в събитието, кулминацията на което ще бъде на 29 юни 2017 г..

Футболен турнир „FOOTBall for ALLе демонстрация в подкрепа на целите на Национална кампания „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“. Събитието е насочено към насърчаване на толерантност чрез докосване до принципите и ценностите на спорта: феърплей, отборен дух, проява на разбиране и включване на всички, независимо от техния статус или роля в играта – като опоненти или отборни играчи. В него се поставя акцент на възможността за съвместна и активна дейност, за среща на различни възрасти и индивидуалности, независимо от пол, раса, етнос и други различия.

 ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ, ЗА ДА СПОДЕЛИМ ЗАЕДНО ЕМОЦИЯТА И ДА ПОКАЖЕМ ТОЛЕРАНТНО И СОЛИДАРНО ОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА!

За повече информация: start@sonikstart.eu

1
2
3
4