ФИНАЛНА СРЕЩА – ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДЕЦАТА ОТ ЦНСТ ДРАГОМАН


С финална среща – турнир в Тенис клуб „Диана“ гр. София на 30.08.2017г. завърши стартиралата през юни тренировъчна програма на децата от Център за настаняване от семеен тип за деца гр. Драгоман.

В рамките на летния сезон с любезното съдействие на Тенис клуб „Диана“ те имаха възможност да работят с професионални треньори, за да развиват своите спортни умения и създават ценни контакти и приятелства. Посещенията бяха организирани от екипа на СОНИК СТАРТ като част от Лятна ваканционна програма в подкрепа на жизнените умения и социалното включване на децата.
На финала, в дългоочакваната среща, теренът се изпълни с радостни възгласи и приятелски усмивки. Децата демонстрираха на практика наученото през изминалите месеци, придобития опит и умения в тениса; демонстираха своето упорство и желание за развитие. С немалко гордост, те показаха своето пълноправно място в света на тениса. И не само. Те показаха, че усилията и подкрепата имат своето място и дават своите резултати – израствайки в качества и ценности, в искра, която продължава своя път в детските сърца.
Срещата се превърна в истинско празнично събитие за всички участници и завърши с почерпка, сплотявайки малки и големи, докоснали се до магията на тениса.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10