„ДОБРИТЕ СТЪПКИ СЪЗДАВАТ ПОСОКА“

На 31 август и 01 септември 2017г. гр. Карлово за втори път ще бъде домакин на Доброволчески лагер на СОНИК СТАРТ – традиционното събитие, привличащо всяка година стотици деца и младежи по пътя на добротворството.

„Добрите стъпки създават посока“ е мотото на шестия по ред Доброволчески лагер, който се организира в рамките на дългогодишната Доброволческа програма на СОНИК СТАРТ. Събитието успешно обединява младежи от цялата страна, като демонстрира алтернативи за тях, представяйки идеята за доброволчеството, и насърчава активното участие в изграждането на гражданското общество.

Под патронажа на д-р Емил Кабаиванов, кмет на община Карлово, парк „Здраве“ в гр. Карлово ще се превърне отново в своеобразна сцена на доброволчески изяви с обособяването на различни работилници, в които участниците в лагера ще оставят своята следа от доброволческото си призвание.

Доброволчески лагер 2017г. е едно от централните събития в календара на Национална кампания на СОНИК СТАРТ за ТОЛЕРАНТНОСТ „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“, превърнала се в емблема на дейността и мисията на организацията, и се реализира от Центровете за обществена подкрепа в Драгоман, Първомай, Карлово, Балчик, Левски и Червен бряг; Центровете за настаняване от семеен тип в Карлово, Левски, Драгоман и Червен бряг; Дневен център за деца с увреждания в Карлово; Дневен център за стари хора Драгоман; Център за социална рехабилитация и интеграция Левски; Защитено жилище Червен бряг и Дневен център за деца и възрастни хора с увреждания Червен бряг.

За повече информация ни пишете: start@sonikstart.eu

Dobrovolcheski lager