ДЖОН ЛОУТЪН – ГОСТ НА МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ В ГРАД ЛЕВСКИ

Млади музикални таланти от цяла България ще излязат на една сцена в Youth music fest – Левски в средата на месец юли. „Соник старт” ООД и Община Левски организират фестивала от 15 до 17 юли 2015 г. Събитието е  част от националната  кампания „Равни под слънцето” и приема щафетата от Youth music fest – Драгоман 2014.

За фестивалната програма ще се погрижат професионален водещ, екип на главния организатор и доброволци към Център за обществена подкрепа в Левски, информира пиарът на Община Левски, Любка Христова.

Джон Лоутън, легендарният вокалист на рокгрупата “Юрая Хийп”, ще бъде тазгодишното издание на Youth music fest в Левски. Лоутън ще се качи на сцената пред Община Левски заедно с българската група Б.Т.Р.

Екипът подготвя незабравимо преживяване за участниците в три дни, като осигурява ментори за всяка група, в лицето на най-изявени музиканти, за да подкрепи и подаде ръка на млади таланти от цялата страна.

Младежките рок и поп банди ще огласят центъра на град Левски в изпълнение на авторски проекти и кавъри на хитови парчета от световната рок и поп музика. В музикалните изпълнения децата ще използват световен език, който не се нуждае от превод, защото музиката говори за душата, за мечтите и за предизвикателството, убедени са организаторите.

Източник:
http://www.kmeta.bg/djon-loutun-gost-na-muzikalen-festival-v-grad-levski