Б.Т.Р. ЩЕ СВИРЯТ В БАЛЧИК В ПОДКРЕПА НА ПОДРАСТВАЩИТЕ

На стадиона в морския град ще е финалът „Чумерна“ Елена – „Балчик 2″ на турнира на СОНИК СТАРТ

Легендарната рок банда Б.Т.Р. идва днес в Балчик, за да свири на стадиона по повод футболния турнир „FOOTBall for ALL“, организиран от „СОНИК СТАРТ“ ООД. Дружеството поде кампания за повишаване на обществената чувствителност към правата и закрилата на децата, като част от нея е турнирът на балчишкия стадион. Гостуването на групата ще бъде в подкрепа на каузата за закрила на подрастващите, а концертът ще започне в 20.00 ч.

Ясни станаха финалистите, които ще оспорват първото място в категория „Деца” на футболния турнир на Соник старт „FOOTBall for ALL“. В 18:15 на стадиона в Балчик един срещу друг ще излязат „Чумерна“ Елена и „Балчик 2“.

„Чумерна“ Елена спечели безапелационно своята група А, след 3 победи от 3 мача. В днешния ден те се наложиха над тима на „Драгоман 1“ със 7-1 и над „Балчик 1“ с 3-0. Нападателят Матьо Гогов има реализирани до момента 11 гола, с което е топ претендент за приза „Голмайстор“ на турнира. В другите мачове в тази група днес се получиха следните резултати: „Червен бряг“ – „Балчик 1“ – 4-0, „Драгоман 1“ -„Червен бряг“ – 0-4, „Балчик 1“ – „Драгоман 1“ – 2-1.

Официалната церемония по награждаването е планувана за 19:30 ч. на стадиона.

Източник:
http://dobrich.topnovini.bg/node/777234