ФК „ЧУМЕРНА“ ОГЛАВИ ГРУПА А СЛЕД ВТОРА ПОБЕДА В ТУРНИРА НА СОНИК СТАРТ „FOOTBALL FOR ALL” В ПОДКРЕПА НА ТОЛЕРАНТНОСТТА И СОЦИАЛНОТО ВКЛЮЧВАНЕ НА УЯЗВИМИТЕ ГРУПИ

 

След като вчера момчетата от Елена се поздравиха с победа с 5-4 над „Червен бряг“, днес те се наложиха и над „Драгоман 1“ с 7-1. За победителите 5 гола заби Матьо Гагов, а по един добавиха Мертджан Ахмедов и Христо Христов. Единственият гол за „Драгоман“ беше дело на Ради Миланов, който реалиира след красив индивидуален пробив. След вкараните днес 5 гола, Матьо Гагов се превърна в основен претендент за приза „Голмайстор“ на турнира. За два мача вече той има 9 гола на актива си.
В първия мач за деня в тази група „Червен бряг“ се наложи с категоричното 4-0 над ФК „Балчик 1“. Домакините бяха по-активни първите 15 мин., но куп пропуски и добрата игра на вратаря на противника не им позволиха да реализират. Постепенно „Червен бряг“ изравни играта, разчиташе повече на контраатаки и откри резултата чрез Влади Василев. По-късно той се разписа още веднъж, а другите два гола бяха дело на Теодор Любомиров и Александър Пенев.
16:30 днес „Чумерна“ ще играе с ФК „Балчик 1“, а от 17:30 „Драгоман 1“ излиза срещу „Червен бряг“.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10