ОТКРИВАНЕ НА MULTI SPORT EVENT

От днес (20 юни 2016 г.) до 26 юни хотелски комплекс „Drujba Bay Garden“ с. Кранево става приветлив домакин на едно уникално по рода си спортно състезание – MULTI SPORT EVENT. Състезание, в което спорт, здраве, приятелство и толерантност са същинските двигатели на събитието, а участниците ще се превърнат не само в съревнователи, но и в приятели. Очаквано с нетърпение, като символичен старт на астрономическото лято, MULTI SPORT EVENT даде своето начало с прекрасен празник, приповдигнато настроение и нескрита емоция от всички присъстващи.

Мотото на Националната кампания за ТОЛЕРАНТНОСТ на организаторите на този спортен празник – СОНИК СТАРТ, неслучайно е – „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“. По време на състезателните дни в трите дисциплини на MULTI SPORT EVENT – бадминтон, футбол на малки вратички и плажен волейбол, състезателите ще дадат пример именно за това – солидарност и толерантно отношение към възрастово, социално и етническо различие.
Управителят на СОНИК СТАРТ Миглена Маркова – Господинова приветства всички присъстващи с добре дошли и даде официалния старт на събитието. На откриването на MULTI SPORT EVENT 2016 присъстваха много гости – спортисти, гости на комплекса, както и официални лица. Събитието уважиха и представители на ОЗД Балчик. В тържеството взеха участие ансамбълът от гр. Драгоман „РИТМИКА ДЕНС ЦЕНТЪР“, едва дванадесетгодишният гайдар от гр. Балчик – Ивайло Енев и брейк групата „МОНС ТРАЙБ“. Церемонията завърши с впечатляваща заря.Всички официални лица получиха рекламни материали и подаръци от СОНИК СТАРТ.
В рамките на откриването беше изтеглен жребият за детския футболен турнир, както и за този на ветераните. Водещият Добри Атанасов покани две деца от публиката да изтеглят полуфиналните двойки при подрастващите. Ето какво отреди той:
 
21.06.2016г.
11.00ч. ФК „Драгоман 1“ – ФК“Балчик“
16.00ч. ФК „Драгоман 2“ – ФК“Дълго поле“
Загубилите ще се срещнат в спора за третото място в сряда от 8.30ч., а победителите излизат един срещу друг във финала в 11.00ч.
Главният съдия на турнира Мартин Зафиров изтегли жребия при ветераните:
25.06.2016г.
„СОНИК СТАРТ“ – „Черноморец“ Балчик
„Левски“ Карлово – ФК „Кайнарджа“
Малкият и големият финал ще се проведат в неделя, 26.06.2016 г..
 
VIRAGE Journal ще е официален медиен партньор на спортното събитие и ще публикува ежедневно резултатите от състезанието в рубрика „Спорт“.
ОЧАКВАМЕ И ВАС! НЕКА СПОДЕЛИМ ЕМОЦИЯТА И ПОКАЖЕМ ТОЛЕРАНТНО И СОЛИДАРНО ОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА!
MULTI SPORT EVENT 001
MULTI SPORT EVENT 002
MULTI SPORT EVENT 003
MULTI SPORT EVENT 004
MULTI SPORT EVENT 005
MULTI SPORT EVENT 006
MULTI SPORT EVENT 007
MULTI SPORT EVENT 008
MULTI SPORT EVENT 009
MULTI SPORT EVENT 010
MULTI SPORT EVENT 011
MULTI SPORT EVENT 012