НОВО ОБУЧЕНИЕ ОТ СОНИК СТАРТ: СЪВРЕМЕННИ ТЕРАПЕВТИЧНИ МЕТОДИ ЗА РАБОТА С ДЕЦА И МЛАДЕЖИ С УВРЕЖДАНИЯ

Лена ЙелечковаПрез месец март ще се проведат 3 обучения на тема СЪВРЕМЕННИ ТЕРАПЕВТИЧНИ МЕТОДИ ЗА РАБОТА С ДЕЦА И МЛАДЕЖИ С УВРЕЖДАНИЯ в залите на ЦСРИ – Левски, съответно на 10-11 март; на 11-12 март и на 12-13 март 2020 г.

Обучението е с много подробни теоретични материали и активна практическа програма и в двата обучителни дни. Заложеният интерактивен подход ще осигури възможност за активна дискусия за реализацията и развитието на социалните услуги. Обучител е Лена Йелечкова – социален педагог, арт-терапевт, и координатор на инициативи за деца в неравностойно положение, деца с увреждания и в ситуации на житейски предизвикателства от социален, образователен и физиологичен тип с активна кариера, развивана в Чехия и в България през последните 20 години.

Настаняването в местните хотели е логистично подкрепено от СОНИК СТАРТ, благодарение на което участниците в обучението могат да ползват настаняване в единична стая до 80 лв./нощувка и настаняване в двойна стая за 50 лв./нощувка.

За обучаемите СОНИК СТАРТ обезпечава обучителни зали, закуски, кафе-паузи и вечеря. Цената за участник в обучението е 120 лв. Записванията за участие са до 6 март 2020 г. на e-mail: start@sonikstart.eu и/или телефон 0887 0 START (0887 0 78278).

За допълнителна информация, не се колебайте да ни потърсите директно. Лице за контакт Теодора Коцева-Янева.