Национален фотоконкурс – ДЕЦАТА НА ЗЕМЯТА

Една вълнуваща възможност да покажеш своя творчески дух и поглед към бъдещето

Събуди фотографа в себе си!

Създадена през 2008 г., за да бъде необикновена, СОНИК СТАРТ търси специалното във всеки детайл! Утвърждавайки своя облик като нестандартна стопанска организация, компанията активно се грижи за добрия старт – както на своите потребители и служители, така и за старта на успехите за младежи и възрастни в обществото ни!

През 2023 г. СОНИК СТАРТ организира поредица от събития, с които ще отпразнува своя 15-ти рожден ден. По случай Деня на Земята можеш да станеш част от пътуваща изложба, която ще гостува в 15 града в България.

С удоволствие ти предоставяме невероятна възможност да покажеш своя творчески дух и поглед към бъдещето! СОНИК СТАРТ дава старт на всички амбициозни хора, насочвайки погледа им към природата и влиянието на човека върху нея, да демонстрират своите умения, като участват във фотоконкурс на тема „ДЕЦАТА НА ЗЕМЯТА“. Една вълнуваща възможност да покажеш своя творчески дух и поглед към бъдещето!

Следвай формуляра по-долу, за да регистрираш своето участие в конкурса до 31 март 2023г., чрез вдъхновяващи и улавящи връзката между хората и земята, снимки!

След 31 март 2023 г. национално жури ще излъчи 15 лауреата по повод 15 години СОНИК СТАРТ, в грижа за добрия старт.

Снимките, улавящи връзката ни с майката Земя ще станат част от пътуващата изложба на СОНИК СТАРТ. От месец април ще красят и радват жителите на градовете Пловдив, Първомай, Баня, Карлово, Балчик, Левски, Драгоман, София, Сливен, Елена, Тутракан, Сърница, Белица, Сатовча и Гоце Делчев.

Нетърпеливо очакваме възможността да споделим твоята визия за света!

СОНИК СТАРТ ти пожелава УСПЕХ!

Print