НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ ФОТОКОНКУРСА „ДЕЦАТА НА ЗЕМЯТА“ В СЛИВЕН

Наградиха победителите от фотоконкурса „Децата на Земята“ в Сливен, организиран от СОНИК СТАРТ. Домакин на събитието беше „Фондация Милосърдие“- ДЦПЛУ гр. Сливен, които  посрещнаха двамата победители, избрани измежду 320 участници в страната.

Първа награда бе връчена на Димитър Костов, ученик от 8 клас, а специалната награда бе за Симона Георгиева от 10 клас. И двамата са възпитаници на Националната художествена гимназия „Димитър Добрович“ гр. Сливен. Наградите бяха връчени от представителите на СОНИК СТАРТ.

Победителите бяха изключително развълнувани и благодарни за предоставената възможност да покажат красотата на природата през техните очи.

Представители на СОНИК СТАРТ запознаха присъстващите с повода на фотоизложбата, а именно навършването на 15  години от създаването на СОНИК СТАРТ. Организация, която подкрепя, цени и вярва в успеха, възможностите и добрите намерения. Организация, която се грижи за добрият старт.

За пореден път СОНИК СТАРТ показа, че сбъдва мечти, и че ако гледаме света през очите на децата, той ще е едно по-добро място.

Празнична атмосфера, песни и танци специално за наградените, подготвена от домакините, допълнително допринесе за невероятното изживяване на всички присъстващи.